Facebook Instagram
Vyzkoušejte nás

Právě se nacházíte: FIT PARK / Aktuality / Proměna 2020

Proměna 2020

Tak jako v minulosti i letos FIT PARK připravil projekt „PROMĚNA“.

Každý rok si mnoho lidí dává řadu novoročních předsevzetí. Mnohá přitom vezmou za své poměrné brzy. Jedním z nich jsou i klasická předsevzetí v oblasti fitness/zdraví/ži­votního stylu ve stylu zhubnu, do plavek vyrýsuju, budu se konečně hýbat, bud více cvičit, ty schody do 2. patra jsou peklo…

Proč tyto závazky často rychle přejdou je jasné: vždycky se totiž najde spousta důvodů, proč toho nechat nebo to posunout na později, na jindy… teď jsem zrovna trochu nemocný, teď je toho hodně v práci (doma, ve škole, s dětmi…), nemám s kým jít cvičit apod.

Cílem našeho projektu je pomoci každému v jeho rozhodnutí začít se sebou něco dělat, změnit se. A podpořit jej tak, aby toto jeho úsilí netrvalo jen prvních několik málo dnů nebo týdnů po novém roce, ale aby měl motivaci „vydržet“ aspoň 3 měsíce.

A proč budete mít motivaci to vydržet a pak už nikdy nepřestat?!

  • Protože v tom nebudete sami.
  • Protože vás budeme zdarma přeměřovat na diagnostice InBody, kde jasně uvidíte svůj pokrok, což je ta nejlepší motivace.
  • Protože vám pomůžeme i s jídelníčkem.
  • Protože pro vás budete mít krásnéhodnotné dárky.
  • Každý, kdo se do soutěže přihlásí, dostane malý dáreček od spol. NUTREND.

Pravidla projektu PROMĚNA 2020:

  1. Registrace probíhá do 19. 1. 2020. Re­gistrace a účast v projektu je zpoplatněna jednorázovou platbou 100 Kč. Konec soutěže je 19. 4. 2020. Vyhlášení vítězů proběhne do 30. 4. 2020.
  2. Účastník projektu musí být členem FIT PARK s jakýmkoliv typem členství.
  3. Soutěží se ve 2 kategoriích, muži a ženy.
  4. Hodnotí se úbytek tuku a nárůst svalové hmoty dle diagnostiky InBody. Jeden kilogram = 1 bod.
  5. Odměňujeme první 4 místa v každé kategorii. Sou­těžíme o roční členství ve FIT PARK, vouchery na služby dentální kliniky AJNA DENTAL, výživové doplňky NUTREND, vouchery do restaurace VENUŠE a další hodnotné ceny.
  6. Dále vylosujeme z účastníků, kteří dosáhnou 5 a více bodů pět v každé kategorii. Tito od nás obdrží drobné dárky jako poděkování za účast v projektu.
  7. Účastník projektů musí vyplnit přihlášku na recepci FIT PARK a souhlasit s podmínkami účasti.
  8. Měření InBody. Účastník absolvuje povinně vstupní měření na diagnostice InBody (do 19.1. 2020) a finální měření (do 19.4. 2020), přičemž jejich výsledky budou založeny do složky klienta. Měření provádí buď osobní trenér nebo instruktor FIT PARK. Každé měření bude čitelně označeno jménem klienta a toho kdo měření provedl. Kromě povinných měření může každý účastník zdarma absolvovat další dvě průběžná měření.
  9. Účastník, který pošle/předá své foto ze začátku „proměny“ a z jejího konce, bude zařazen do losování o další 3 ceny. Nemusí jít nutně o foto ve spodním prádle, jede o možnost vizuálně posoudit změnu (stačí uplejší/těsnější oblečení). Poskytnutí fotografií je dobrovolné a poskytovatel jejich předáním zároveň souhlasí s jejich zveřejněním na webových stránkách a sociálních sítích FIT PARK. Jde nám o maximální motivaci a příklad všem, co o sobě pochybují a váhají.

Pravidla ke stažení ve formátu PDF